Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ezt üzente Ördög Nórának a férje a születésnapja alkalmából

Ördög Nóra, Nánási Pál
Vágólapra másolva!
Ördög Nóra és a fényképész Nánási Pál szerelme töretlen, nemrég tértek haza családi nyaralásukról, melyre gyerekeikkel együtt utaztak. Nánási Pál most közösségi oldalán is köszönti feleségét, annak születésnapja alkalmából.
Vágólapra másolva!

Nánási Pál egy arcképet osztott meg feleségéről a 41. születésnapja alkalmából, melyen a műsorvezető csak enyhe sminket visel és a natúr szépséget hirdeti. A fényképész férj a következő romantikus gondolatokat írta a kép mellé:

Nem lassítasz, hanem egyre jobban felpörögsz, és megvalósítod minden álmod. Az álmok mind arra várnak, hogy szépen sorban valósággá váljanak, de Te mindent el is követsz azért, hogy életre keljenek. Álmok, vágyak nélkül mind kevesebbek vagyunk. 14 éve nézem közelről, ahogy ösztönsen de céltudatosan tartasz előre az utadon. Inspirálsz, motiválsz engem, és sok más embert is. Szerencsés vagyok, hogy részese lehetek utadnak. Boldog születésnapot szerelmem."

Ahogy már megszokhattuk, Ördög Nóra sosem unatkozik, jelenleg a Séfek séfe című TV2-es főzőműsorban láthatjuk, de a Dancing With The Stars hamarosan jelentkező új évadában is fontos szerepet fog betölteni zsűriként.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről