Aggódnak a modellért, szétesett, mindenki megdöbbent a viselkedése láttán

2020 American Music Awards, Cara Delevingne, Backstage, divat
LOS ANGELES, CALIFORNIA - NOVEMBER 22: In this image released on November 22, Cara Delevingne attends the 2020 American Music Awards at Microsoft Theater on November 22, 2020 in Los Angeles, California.
Vágólapra másolva!
Az angol szupermodell, Cara Delevingne mindig lazább stílusával tűnt ki a többi modell közül, de legutóbbi viselkedése sokaknál kiverte a biztosítékot. 
Vágólapra másolva!

A szupermodellt egy repülőtéren fotózták le, ahogy cipő nélkül, kócos hajjal, koszos zokniban, egy Britney Spears mintájú pólóban és nagyon zavart állapotban mászkál és telefonál. Delevingne-nek olyan zavart viselkedése volt, hogy a környezete aggódik érte - írja a Daily Mail. "Most lett 30 éves és csak élvezi az életet, nagyon szabadnak érzi magát most, aggódásra semmi ok" - mondta róla egy barátja.

Forrás: Page Six
Forrás: Page Six

Cara Delevingne korábban a Victoria's Secret modellje is volt, de a filmes pályája is kezdett beindulni. Olyan filmekben szerepelt már, mint a Valerian, az Öngyilkos osztag vagy a Papírvárosok.

A modell éppen Jay-Z magángépén utazott, amikor leszállt, beszállt egy kocsiba, kidugta a lábát az ablakon és egyéb furcsa dolgokat tett. Az autóból kiszállva, telefonálás közben többször is elejtette a készüléket, de ő ezen csak zavartan nevetett. Delevingne többek szerint mélyponton van lelkileg, és rossz társaságba is keveredett, ezért segítségre lenne szüksége.