Szakított barátjával Kim Kardashian

Kim Kardashian
Vágólapra másolva!
Nemrég még áradozott új partneréről, Pete Davidsonról Kim Kardashian, aki tavasszal még azt mondta, hogy soha nem tapasztalt szerelmet érez a férfi iránt. Azonban a tiszavirág-életűnek bizonyult kapcsolatnak úgy tűnik, végleg végeszakadt.
Vágólapra másolva!

Nagy lángon égett Kim Kardashian, és a tőle tizenhárom évvel fiatalabb komikus szerelme, mely még akkor kezdődött, amikor a modell még el sem vált gyerekei apjától, Kanye Westtől. A volt férj annak ellenére, hogy jóval korábban megromlott a közte és felesége között lévő kapcsolat, mégis nagyon neheztelt Kardashianra az új szerelem miatt és eszelős módon támadta a nyilvánosság előtt Davidsont.

A rapper dühét és bánatát új dalban öntötte ki, melyhez egy animációs klipet is készített, mely nagy felháborodást keltett, ugyanis arról szólt, hogy megöli felesége új párját. A dolog odáig fajult, hogy West a közösségi oldalain lévő összes tartalmat törölte, de volt feleségével azóta sem sikerült elásni a csatabárdot.

Kim Kardashian a problémák ellenére nagyon boldognak tűnt Davidson oldalán, tavasszal még azt nyilatkozta, hogy mindenkinek ilyen elsöprő szerelmet kíván.

Nem számít, milyen akadályokat gördít elétek az élet, arra biztatom a barátaimat is és mindenkit, hogy ha szeretnének boldogok lenni, igenis kockázatot kell vállalni" – írta a magára üzletasszonyként hivatkozó Kardashian.

Most egy, a családhoz közel álló személy elárulta, hogy véget ért a nagy szerelem és szakított a sztárpár.

„Kim és Pete úgy döntöttek, hogy barátként folytatják... Nagyon szeretik és tisztelik egymást, de a nagy távolság és a sűrű időbeosztásuk miatt bonyolulttá vált a kapcsolattartás" – nyilatkozta a PageSixnek az informátor.

Egy másik forrás a pár közötti nagy korkülönbséget említette a szakítás okaként,

de az tény, hogy a férfit munkája Ausztráliába szólítja, míg Kardashiannak többnyire Los Angelesben kell tartózkodnia, egyrészt a Kanye Westtel megosztott gyerekfelügyelet, másrészt saját vállalkozása miatt is.