Melltartó nélkül, áttetsző csipkeruhában vonult a vörösszőnyegen a szexi színésznő - kép

2017 iHeartRadio Music Festival - Night 2 - Red Carpet GettyImageRank1 Arts Culture and Entertainment Celebrities MUSIC MUSIC FESTIVAL topics topix bestof toppics toppix
LAS VEGAS, NV - SEPTEMBER 23: Lili Reinhart attends the 2017 iHeartRadio Music Festival at T-Mobile Arena on September 23, 2017 in Las Vegas, Nevada. Sam Wasson/Getty Images for iHeartMedia/AFP
Vágólapra másolva!
A 25 éves színésznő, Lili Reinhart is részt vett a múlt hétvégén megrendezett MTV VMA díjátadón, ahová egy igencsak merész szettben érkezett.
Vágólapra másolva!

Reinhart először vett részt a zenei díjátadón, ahol megtisztelő feladatot is kapott, ugyanis ő adhatta át a legjobb K-pop együttesnek járó díjat. A fiatal színésznőt a közönség a Riverdale című sorozatban ismerhette meg, azóta már több jelentős munkája is volt, többek között együtt dolgozott Jennifer Lopezzel is a Wall Street pillangói című filmben.

Lili Reinhart ritkán mutatja meg bájait, most mégis merészebb ruhát választott az eseményre. A színésznő egy hosszú, fekete csipkeruhában jelent meg a vörös szőnyegen, mely szabásában visszafogott volt, de a teljesen átlátszó anyag tette igazán merésszé, mely alá csak egy fekete bugyit vett, viszont melltartót nem.

A képek között lapozhat: