Kiengedték a kórházból a drogszeánsz után meztelenül talált VV Anettet

Béres Anett, VV Anett
Vágólapra másolva!
Három héttel ezelőtt rázta meg az országot az a horrorfilmekbe illő hír, miszerint egy veszélyes teaszeánsz után az erdőben, törött csontokkal, meztelenül találtak rá egy fiatal nőre. Hamar kiderült, hogy az életveszélyes állapotban talált nő nem más, mint az egykori realitysztár, Béres Anett, aki azóta is a kórházban lábadozott az életmentő műtétjét követően.
Vágólapra másolva!

Most azonban elérkezett számára a nagy nap, ugyanis három hét után végre elengedték a pécsi klinikáról és édesanyja otthonában folytathatja a felépülést.

„Augusztus 2-án engedték ki a kórházból Anettet. Úgy tudom, az orvosok még egy utolsó röntgent készítettek, ami után úgy döntöttek, olyan szépen gyógyul, hogy hazamehet. Nem szeretett volna nagy felhajtást, csendben akart távozni a kórházból – írta levélben a Blikk egyik olvasója, aki felismerte az egykori realityszereplőt, amint távozik az épületből.

A híresztelést maga Béres Anett is megerősítette a lap számára, és elárulta, hogy jelenleg édesanyja ápolja.

Olyan, mintha újra kislány lennék, anyu ápol. Nagyon jó dolgom van, újra átélem a gyerekkorom, nem magamra kell főznöm, takarítanom. Most mindent megcsinál helyettem! Nem volt rossz helyem a kórházban sem, nagyon lelkiismeretes, gondoskodó ápolók dolgoznak ott, ahol feküdtem! Hiányozni fognak, mert közel kerültek hozzám" – válaszolta szöveges üzenetben Béres Anett.