Egy ismeretlen nővel fotózták le Nádai Anikó vőlegényét a budapesti éjszakában

Nádai Anikó, Hajmásy Péter
Vágólapra másolva!
Hajmásy Pétert erős vádak érték, ugyanis egy internetes csoportban több kép is megjelent róla, melyeken egy idegen nővel beszélget egy szórakozóhelyen. Több kommentelő is úgy értette, rögtön szórakozni és ismerkedni kezdett egy héttel a kisfia születése után, de Nádai Anikó elárulta az igazat, és üzent is azoknak, akik rosszindulatúan kombináltak.
Vágólapra másolva!

Nádai Anikó elárulta, hogy ez csupán egy buli volt, melyre már igazán szüksége volt a párjának, ráadásul őt és a babát ünnepelték. Hangsúlyozta továbbá, hogy férje csodás apuka, és szó sincs arról, hogy magára hagyta őt.

Forrás: Instagram/Hajmásy Péter

"Kedves mindenki! Megkaptam én is a 'pikáns' képeket, amik terjednek a közösségi oldalakon!

Az pedig, hogy nők is vannak a szórakozóhelyen... Előfordulnak. Úgy hiszem valakihez hozzászólni nem bűn. Kérek mindenkit, aki 'jót akar', nyugodtan foglalkozzon a saját dolgával, és ne engem próbáljon felzaklatni, vagy ha mégis, akkor ne csak üres szavak legyenek. hanem várom a bizonyítékokat, mivel olyat eddig nem kaptam! 0-24-ben együtt vagyunk, rá is fért egy kis szórakozás, és vigyázzatok csajok, mert máskor is elengedem!" - fogalmazott Nádai Anikó az Instagramon.