Sandra Bullock bevallotta, hogy annyit hazudozott, hogy már maga se tudja, hogy mi az igazság

Sandra Bullock a Szerelmi bájital c. filmben, 1992-ben
Vágólapra másolva!
A következő sztárok élete valószínűleg egész másképp alakult volna, ha annak idején nem szedik össze minden bátorságukat (vagy éppen nem gátlástalanok) és nem hazudnak egy hatalmasat. Voltak, akik az életkorukból faragtak le, vagy épp tettek hozzá egy keveset, de akadtak olyanok is, akik származásukról, fóbiáikról vagy képességeikről hazudtak egy-egy szerep kedvéért. Ami tagadhatatlan: többségük jó színész vagy színésznő.
Vágólapra másolva!

Sandra Bullock

Az 58 éves színésznő korábban annyit hazudozott az életkoráról, hogy már ő maga is elvesztette a fonalat, és saját bevallása szerint már ő sem tudta, hogy valójában hány éves. Először az 1992-es Szerelmi bájital című romantikus film főszerepéért hazudta magát idősebbnek, majd ez bevett szokássá vált nála a későbbiek során is.

Mindig azt mondtam, hogy soha nem fogok hazudni, de egyszer, amikor mégsem hazudtam, nem jártam szerencsével" – vallotta be egy interjú során.

Sandra Bullock a Szerelmi bájital c. filmben, 1992-ben Forrás: Instagram
Az új Sandra Bullock-vígjáték: Az elveszett város Forrás: CNS photo/Paramount Pictures


Mila Kunis

Asthon Kutcher felesége szintén az életkoráról hazudott, csak ő egy kicsit merészebbet, mint Bullock. Az ukrán származású színésznő nagyon szerette volna megkapni az Azok a '70-es évek show című sorozat egyik szerepét, ezért képes volt azt hazudni, hogy 18 éves, miközben csak 14 volt. Egyszer azt nyilatkozta, hogy technikailag nem hazudott, mert úgy fogalmazott, hogy 18 éves lesz, és egy ponton valóban betöltötte volna. Végül a producerek rájöttek, hogy fiatalabb, de meghagyták a szerepben, mert nagyon illett hozzá.

Mila Kunis és Ashton Kutcher az Azok a 70-es évek show-ban Forrás: Fox
Mila Kunis Fotó / Pinterest

A cikk folytatásáért lapozzon!