Amber Heard szerint Johnny Depp a sátánista Marilyn Mansonnal drogozott

Johnny Depp, Amber Heard  27th Annual Palm Springs International Film Festival Awards Gala - Arrivals arrives at the 27th Annual Palm Springs International Film Festival Awards Gala at the Palm
(L-R) Actress Amber Heard and actor Johnny Depp arrive at the 27th Annual Palm Springs International Film Festival at Palm Springs Convention Center on January 02, 2016 in Palm Springs, California. (Photo by Barry King/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Johnny Depp megnyerte a volt felesége elleni pert, de Amber Heard a mai napig nem nyugodott bele ebbe.
Vágólapra másolva!

A napokban derült ki, hogy Johnny Depp lefizette az ügyvédjét azért, hogy szándékosan rossz fényben tüntesse fel Amber Heardet- írja a New York Post. Heard a pert el is vesztette és azóta is fáj neki a rágalmazás, ezért bosszúból egyre sötétebb dolgokkal vádolja Deppet.

Heard szerint a színész rendszeresen együtt drogozott a botrányhős Marilyn Mansonnal, melyre SMS-ek a bizonyítékok. A színésznő szerint az az eset mikor Depp egyik ujját baleset érte, az is a szerhasználat következtében történt. Továbbá Depp szerette volna, ha nyilvánosságra kerül volt feleségéről az az információ, hogy egy időben rúdtáncosként is dolgozott.

Forrás: Getty Images/2016 Barry King/Barry King

A 965 oldalas dokumentum szerint Heard egy időben escortlány is volt, mely szintén nem vet rá jó fényt. Ő pedig azt állítja Deppről, hogy a Disney-től sem a közös perük miatt rúgták ki a férfit, hanem alkoholozmusa és egyéb függőségei miatt. Heard ugyanakkor kijelentette, hogy nem hagyja annyiban az ügyet és mindent meg fog tenni, hogy volt férjét tönkretegye.