Fordulat Baukó Éva és a volt pornós, Aleska Diamond háborújában

Baukó Éva
Vágólapra másolva!
Az elmúlt hetekben nagy visszhangot kapott a két celeb közötti vita, mely Baukó sokatmondó véleményével vette kezdetét. Most úgy tűnik, hogy az egykori realitysztár kihátrál a balhéból, sőt mi több, teljes visszavonulását fontolgatja.
Vágólapra másolva!

Baukó Éva azok után üzent az egykori pornós Aleska Diamondnak (polgári nevén Sáfrány Emese) egy nyílt bejegyzésben, hogy kiderült, Aleska összejött a TNT egyik zenészével, Zuber Krisztiánnal. Baukó ekkor Sáfrány anyai mivoltját is megkérdőjelezte és a szakítása utáni viselkedését is.

Majd nem csillapodtak a kedélyek, amikor kiderült, hogy Aleska is részt vett azon a tragikus kimenetelű siklósi drogszeánszon, ahol VV Anett súlyos sérüléseket szenvedett. Baukó Éva ezt sem hagyhatta szó nélkül, álszentnek és képmutatónak nevezte az egykori pornóst.

Most azonban váratlan fordulatot vett a csatározás, ugyanis Baukó Éva nyilvánosan is bocsánatot kért Sáfránytól, majd elmondta, hogy visszavonulását fontolgatja.

hogy legyen boldog, és minden jót kívánok neki az életéhez. Ha megbántottam, elnézést kérek! Sajnos, megint azzal kellett szembesülnöm, hogy a mondanivalóm másképp jött le, mint ahogy én azt szerettem volna, ami azért szomorú számomra, mert úgy tűnhet, a szavaimmal a földbe akarom tiporni Emesét" – zárta a bocsánatkérést Éva, majd hozzátette: Tanulság lesz ez számomra, elgondolkodom, hogy több riportot nem adok, végérvényesen visszavonulok a médiából – írja a Blikk.

Baukó Éva Instagram, Baukó Éva

Sáfrány Emese is reagált Baukó üzenetére, aki nem szeretné tovább szítani a tüzet, ezért egy rövid üzenetben fejtette ki álláspontját.

és én senkiét sem szeretném megváltoztatni. Nem vagyunk egyformák. Nem akarok semmi mást mondani, mert azzal egy soha véget nem érő folyamatot indítanék el. Évával 2014-ben szerepeltünk közösen egy műsorban, azóta nem is igazán találkoztunk személyesen. Eddig sem voltunk barátnők, de nyilván ezután sem leszünk" – zárta rövidre Aleska.

Sáfrány Emese, az egykori Aleska Diamond Forrás: Sáfrány Emese