Utolsó magyar interjúját adta visszavonulása előtt Gene Simmons

KISS rockband
Vágólapra másolva!
A rockzenéé lesz a főszerep Magyarországon a következő egy hétben: hétfőn Judas Priest és a The Dead Daisies, kedden a Pearl Jam és Tom Jones, csütörtökön pedig a KISS érkezik hazánkba. 
Vágólapra másolva!

A HammerWorld x Petőfi Rock műsor vasárnapi adásában sikerült megszólaltatni néhány gondolat erejéig Gene Simmonst, a KISS világhírű rockzenészét, az amerikai hardrock-együttes alapítóját.

Noha a magyar gyökerekkel rendelkező basszusgitáros-dalszerző Izraelben született, a mai napig jól beszél magyarul - édesanyja, Kovács Flóra, Magyarországon született, édesapja, Witz Ferenc szintén magyar származású -, de angolul, németül, héberül és japánul is tud – emlékeztett az adásban az előadó.

adja utolsó koncertjét a KISS, de előtte végigzenélik egész Európát, Budapestre is eljönnek. A július 14-i koncert előtt adott nekünk interjút Gene Simmons, aki tökéletes kiejtéssel, a nevemen szólítva köszöntött telefonon. Anyai ágon egy Jánd nevű, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei magyar faluból származik, de nemcsak gyökereiről, hanem zenekaráról és a rockzene jövőjéről is sokat beszélt. A világ legprofesszionálisabb interjúalanya" – fogalmazott az adásban Pintér Miklós, a Petőfi Rock x HammerWorld műsorvezetője, aki a rockmagazinban hatoldalas exkluzív anyagot közölt az élő rocklegendáról és együtteséről.

Forrás: KISS Facebook