Tagadja felelősségét Sáfrány Emese a szeánszbotránnyal kapcsolatban

Sáfrány Emese: „Nem zavarnak a plusz kilók”
Vágólapra másolva!
Bármennyire is szerette volna elkerülni az elkerülhetetlent Sáfrány Emese, azaz az egykori Aleska Diamond, de egy ilyen botránynál kénytelen megszólalni, mielőtt más megteszi helyette. Ezért úgy döntött, hogy hivatalos Instagram-oldalán ad magyarázatot a tragikusan végződő eseménnyel kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Ahogy korábban megírtuk, a minap egy zártkörű rendezvényt tartottak a siklósi erdő közelében, melyen több hazai híresség is részt vett. A szeánszon egy hallucinogén hatású főzetet fogyasztottak, ami valószínűleg az egykori realitysztár súlyos sérüléseihez is vezetett.

Az eddigi értesülések alapján a 2003-as Való Világ szereplője, Béres Anett az áldozat, akit anyaszült meztelenül, több töréssel találtak meg a siklósi erdőben. Béres édesanyja ugyan nem erősítette meg a hírt, de nem is cáfolta.

A pletykák szerint az áldozat egyik legjobb barátnője, a volt pornós Sáfrány Emese is jelen volt az eseményen, aki eddig nem szeretett volna beszélni az esetről, mégis úgy döntött, jobb, ha ő maga tisztázza a körülményeket. Ezért hivatalos Instagram-oldalán egy bejegyzésben ismerte el, hogy ő is részt vett a szeánszon, és azt is megerősítette, hogy Béres Anett a súlyos sérüléseket szenvedő áldozat.

Forrás: Sáfrány Emese Instagram
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!