Oláh Gergő megmutatta kedvenc helyét a szülővárosában

Oláh Gergő
Vágólapra másolva!
Az énekes a Nyaralj itthon! legutóbbi adásában Salgótarjánban kalauzolta a műsorvezetőt, Molnár Csillát.
Vágólapra másolva!

Két évvel ezelőtt Oláh Gergő dalt írt Salgótarjánról, amelyhez a város látványosságait bemutató, mesébe illő videóklipet is készített. Az énekes elkötelezett lokálpatrióta, fel sem merült benne, hogy bármikor elköltözne családjával a településről.

Forrás: Oláh Gergő/Instagram

A közmédia Nyaralj itthon! című turisztikai magazinműsorában kedvenc helyeit is megmutatta; Salgó várához kirándulni járnak, a Besztercei-tónál pedig piknikezni szoktak, de a környék romantikus légköre miatt korábban feleségével is sokszor ellátogattak ide kettesben.

„Nagyon szeretünk itt lenni. Régebben, amikor még az ismerkedős korszakunkat éltük a feleségemmel, gyakran a tó környéke volt a találkozóink helyszíne. Az egyik legjobb randihelyszín Salgótarjánban, mert nagyokat lehet sétálni, ha pedig elfárad az ember, a padokon meg lehet pihenni, beszélgetni és közben gyönyörködni a tájban" – mesélte Oláh Gergő, aki az idelátogatók figyelmét arra is felhívta, hogy a városban található az ország egyetlen földalatti bányamúzeuma is, a Dornyay Béla Múzeum.

A Nyaralj itthon! adásaiban további útitippeket ismerhetnek meg a nézők ismert emberek tolmácsolásában, minden hétköznap az M1 Híradóiban, valamint 20:35-től a Dunán. A Magyarország legszebb tájairól készült összeállítások 60 napig újranézhetők a Médiaklikken!