Nem fogja kitalálni, hány éves volt a legidősebb playmate, aki a magazinnak pózolt!

Vágólapra másolva!
Most sokkal szexibbnek érzem magam, mint korábban bármikor - mondta 67 évesen a színésznő Jane Seymour, aki a Playboynak vetkőzött. 
Vágólapra másolva!

Joyce Penelope Wilhelmina Frankenberg néven született, szülei holland és lengyel származásúak. Az Arts Educational Schoolban tanult, első jelentősebb alakítása az 1973-as Élni és élni hagyni című James Bond-filmben volt.

Playboy

Később olyan produkciókban játszhatott, mint A forrongó világ, a Hasfelmetsző Jack, A francia forradalom, A teljes igazság és az Ünneprontók ünnepe. 1996-ban Golden Globe-díjban részesült. Négyszer ment férjhez és négy gyermeke született.

Playboy

"Most sokkal szexibbnek érzem magam, mint korábban, amikor fiatal voltam. Akkoriban bennem volt, hogy úristen, szexinek kell lennem, de... hogy kell azt? Az, hogy hosszú élet van már mögöttem, óriási szabadságot ad. Ahogy apám mondogatta, én is nagyon jól megvagyok a bőrömben. Nem vettem részt semmilyen plasztikai beavatkozáson, nem voltam botoxolni, semmi ilyesmi nem volt. Úgyhogy továbbra is úgy nézek ki, mint én magam" - nyilatkozta 67 évesen, amikor a Playboynak pózolt.