Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Berki Krisztián özvegye magyarázkodik luxusnyaralása miatt

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián hirtelen halála után teljesen magára maradt felesége, az akkor még csak féléves kislányukkal. Berki Mazsi most nyilatkozott az elmúlt hónapokról és sokakat felháborító döntéseiről, mint a luxusnyaralás, vagy a fehérbe öltöztetett gyásznép.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi elmondása szerint már mindent megtett azért, hogy enyhítse fájdalmát és gyerekére tudjon koncentrálni. A közvéleményből mély felháborodást kiváltó indonéz luxusnyaralást is ezzel próbálja megmagyarázni, hogy csak így volt képes erőt meríteni a gyászhoz. Baliról hazatérve tovább mentegeti magát az özvegy és úgy tűnik, a Horváth Éva által szervezett spirituális jógatábor sem segített a továbblépésben.

azt gondolom, hogy a gyászidőszak az még bőven tart. Talán majd az idő fogja ezt egyszer körbe nőni, ez egy végtelen történet sajnos" – idézi a Blikk Berki Mazsi szavait.

Berki Mazsi és Berki Krisztián Forrás: Berki Mazsi/Instagram

Az özvegy most szakember segítségét is kérte, akivel együtt próbálja feldolgozni az őt ért veszteséget, de sokat segítenek neki barátai és néhai férjének édesanyja, Júlia asszony is. A luxusnyaralást azzal próbálja magyarázni, hogy Berki Krisztián emlékére döntött az utazás mellett. Elmondása szerint férje halála előtt közösen tervezték ezt a programot és szerinte csak ez tudott neki segíteni abban, hogy jó anyja lehessen kislányuknak, mert számára a legfontosabb, hogy szülőként helytálljon.

Ő az aki erőd ad, akiért van miért felkelnem – nyilatkozta Berki Mazsi, aki azt is elárulta, hogy miért kérte meg a gyásznépet, hogy fehér ruhában menjenek néha férje temetésére.

Elmondása szerint férjének tett fogadalmát teljesítette ezáltal, mivel egy sorozatban látták Berki Krisztiánnal ezt a szokást és annyira megtetszett nekik, hogy akkor megfogadták, ha bármelyikükkel történne valami, akkor a temetésen fehérben lesznek majd a gyászolók.

Berki Krisztián temetése Fotó: Polyák Attila - Origo
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről