Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Mégsem nősül Hajdú Péter

Hajdú Péter
Vágólapra másolva!
Hajdú Péter és kedvese, Láng Eszter idén nyáron vagy kora ősszel tervezték megtartani az esküvőjüket, de végül elmarad a nagy esemény, melynek okairól Hajdú Péter nyilatkozott.
Vágólapra másolva!

A műsorvezetőnek és párjának nemrég született meg első közös gyereke, Hajdú Dominik, aki minden idejét leköti a párnak. Mivel a kisfiú még csak öthónapos, ezért úgy döntött a jegyespár, hogy elhalasztják az esküvőjüket, hogy az újdonsült édesanya is teljesen készen álljon a nagy napra.

hogy idén nyáron, vagy kora ősszel összeházasodunk, de Dominik kissé átírta a forgatókönyvet. Eszter most minden figyelmét a kisfiunknak szenteli és amíg nem érzi úgy, hogy egy picit lazíthat, halasztjuk az esküvőt. És persze szeretne tökéletes formába lendülni, hogy úgy álljon rajta az esküvői ruha, ahogyan azt ő elképzelte. Szerintem persze most is tökéletes, de mivel remélhetőleg neki ez lesz az egyetlen esküvője, nekem pedig az utolsó, megértem, hogy nem csak nekem, de önmagának is tetszeni szeretne" – nyilatkozta Hajdú Péter a Borsnak.

Előreláthatólag jövő tavasszal tartanák meg az elmaradt ceremóniát, ahol úgy tervezik, hogy Dominik is aktív szerepet vállalna az eseményen, mivel szülei azt szeretnék, ha kisfiuk vinné be a gyűrűt az anyakönyvvezető elé.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről