Közel 800 hivatalos panasz érkezett egy valóságshow miatt Angliában

Vágólapra másolva!
A csókolózó pár korkülönbsége sem tetszett egyeseknek, de a lelki bántalmalmazás, megalázó helyzetek miatt is panaszkodtak a nézők. 
Vágólapra másolva!

A brit Love Island többször kiverte a biztosítékot a nézőknél, sokan már azért is háborogtak és hivatalos panaszt nyújtottak me a brit médiahatóságnál, az Ofcomnál, mert egy 19 éves lány egy 27 éves férfival csókolózott, és ez szerintük nincs rendben, nagy a korkülönbség.

Gemma Owen, az egyik szereplő Instagram

Több panasz érkezett bullying miatt, amire nincs jó magyar szó, de szisztematikus, hosszabb időn át elkövetett, szándékos és tudatos bántalmazó cselekvéssor, melyben a viszonyok kiegyenlítetlenek, a szerepek pedig nem cserélődnek fel. Az áldozat áldozat marad, míg a bántalmazó bántalmazó. Ide számít, ha valakin egy társaságban (például zárt realityben) rendszeresen gúlyodónak vagy megalázzák.

A szóbeli, pszichés bántalmazás mellett voltak, akik azért nyújtottak be panaszt, mert valamelyik szereplő többet van a képernyőn, mint a többi. Összesen 781 panasz érkezett a négy hét alatt - írta a Daily Star.