Freddie magánéletéről vallott

Freddie
Vágólapra másolva!
Az énekesnek már két kisgyereke van, az elmúlt két évben rengeteget változott az élete.
Vágólapra másolva!

"Tudtam, tudtuk, hogy nem lesz egyszerű egy pici és egy még kisebb babával, de higgyétek el, mindenki félreértelmezi az "5 percem sincs"-et. Nos, az a helyzet, hogy nagyon kemény amikor ez valójában bekövetkezik. Az ember rájön, hogy nem is olyan rövidek a nappalok, és arra is, hogy "dehogynem lehet éjfél előtt aludni." Dórinak nyilván a szünetmentes rendelkezésre állás tarkítva Léna baba anya iránti teljesen érthető igénye miatt kimerítő, nekem pedig az itthoni megnövekedett felelősségvállalással kombinált alváshiány nehezíti meg, hogy képernyőn és/vagy koncerten friss legyek és ne menjen a hangom rovására" - kezdte bejegyzését Freddie, aki kivételesen elég sokat elárult a magánéletéről.

"Nem panaszkodás ez, sem magyarázkodás, gondoltam adok egy kis helyzetjelentést. Ami remek visszaigazolás, hogy a babák jól vannak, kiegyensúlyozottak, boldogok, szerintem az jó jel, ha ez a tempó "csak" rajtunk látszik... Megegyeztünk Dórival, hogy csapatban dolgozunk, Lénát bevonjuk Árminnal kapcsolatos foglalkozásokba, és tekintettel arra, hogy Léna baba is pici még és külön igényli Anyával az időt, én főzök, és rendezem a lakást, és ha Dórinak marad ideje ereje besegít a pakolásban.
Dóri Anyukájának nagyon sokat köszönhetünk, mert velünk tudott lenni a gyermekágyas időszak alatt, biztosítva ezzel Dóri erőre kapását, tehermentesítését.

Amennyire fárasztó tud lenni, hogy mindent biztosítani tudjunk nekik, annyira felemelő érzés, hogy a babák, a gyerekek kíméletlenül a "most"-ban tartják az embert..." - írta, a teljes bejegyzés pedig az Instagramján olvasható.