Szenzációs hír érkezett a Trónok harca-rajongóknak

Trónok harca
Vágólapra másolva!
Elképezelhető, hogy saját sorozatot kap Havas Jon. 
Vágólapra másolva!

Jon Snow, azaz Havas Jon saját sorozatot kap - írta a Hollywood Reporter. A lap híre szerint az HBO már dolgozik egy olyan szérián, amelyben visszatérne a kétszeres Emmy-jelölt Kit Harington karaktere. Persze a színész játszaná, és azt mutatná meg a sorozat, mi történt a monumentális finálé után a Trónok harca egyik főszereplőjével, aki a nyolcadik évadban jött rá, hogy ő valójában Targaryen, a Vastrón egyik jogos várományosa.

hbo

Ha összejön, aligha lesz ebből sorozat 2023 vagy inkább 2024 előtt: addig azonban itt a House of the Dragon, amely augusztus 21-én startol. Ebben a Trónok harca-rajongók ugyan nem találkozhatnak a kedvenc karaktereikkel, de legalább Westeroson játszódik, az ismert univerzumban, és a Targaryen-házról szól, 200 évvel a látott események előtti (nyilván vérzivataros) időkben.

Mivel a Trónok harca nagy siker volt, természesen más projektek is futnak, ott a 10,000 Ships (Nymeria néven is lehetett olvasni róla), ennek showrunnere Amanda Segel. Ott a 9 Voyages (a The Sea Snake cím is felmerült), ott a felelős kreatív főnök Bruno Heller. Ezeken felül készül a Dunk and Egg sorozat, ott a showrunner Steve Conrad.