Nagyon megríkatta édesanyját Majkáék kisebbik fia

Majka Dundika Majoros Hajnalka: "Nem biztos, hogy lesz még egy gyerekünk" családja Marián Olivér sztárok
Vágólapra másolva!
A nyári időszak nem csak a nyaralásokról és a vízpartról szól, hanem a nagyobb családi eseményekről is, mint az esküvő és a ballagás. Majkának és családjának ez utóbbiban volt része a napokban.
Vágólapra másolva!

A büszke édesanya és édesapa is beszámolt a közösségi oldalán legkisebb fiuk, Olivér óvodás ballagásáról. Az ott készült fotókat is megmutatták a rajongóknak, melyek mellé Majoros Hajnalka valóságos novellát írt az élményeiről.

A kétgyerekes édesanya saját bevallása szerint nem egy érzelgős típus, de ha a gyerekeiről van szó, az mindent megváltoztat nála. Kisebbik fiuk, Olivér óvodás ballagásán nem is bírt az érzelmeivel és zokogásban tört ki az ünnepségen.

és remélem megtalálom Oli ingjét, illetve, hogy a lufi ne repüljön el jó messzire még az esemény előtt, egyszóval hogy ez is egy átlagos nap. De ahogy ott figyelmesen hallgatta az érzelmes búcsúbeszédet és állt a többiekkel és én csak bámultam és csodáltam, hogy megnőtt, eszembe jutottak azok az emlékek, amikor kibújt az első icipici fogacskája, amikor először mondta, hogy anya és egyedül használta a kanalat..Potyogtak a könnyeim..." – írta a bejegyzésében Majoros Hajnalka.