Elkotyogta a titkot a Trónok harca sztárja

Trónok harca, Daenerys és Havas Jon, Emilia Clarke és Kit Harington
Vágólapra másolva!
Nem hivatalos, de feltámad az egyik legkedveltebb szereplő. 
Vágólapra másolva!

Jon Snow, azaz Havas Jon saját sorozatot kap - írtunk nemrég a Hollywood Reporter alapján. Ez napokig csak pletyka volt, de Emilia Clarke, aki Daenerys Targaryent alakította a Trónok harcában, megerősítette: "Igen, beszélt nekem róla, úgyhogy tudom, hogy létezik ilyen projekt" - magyarázta. Úgy tudja, hogy a 35 éves Harington komoly munkát végez majd a sorozat mellett, nem csak szerepel benne, hanem segít felépíteni azt az első perctől.

Daenerys és Havas Jon közt szerelem lobbant Forrás: HBO

A kétszeres Emmy-jelölt Kit Harington karaktere tehát visszatér. Persze a színész játszaná, és azt mutatná meg a sorozat, mi történt a monumentális finálé után a Trónok harca egyik főszereplőjével, aki a nyolcadik évadban jött rá, hogy ő valójában Targaryen, a Vastrón egyik jogos várományosa.

hbo

Ha összejön, aligha lesz ebből sorozat 2023 vagy inkább 2024 előtt: addig azonban itt a House of the Dragon, amely augusztus 21-én startol. Ebben a Trónok harca-rajongók ugyan nem találkozhatnak a kedvenc karaktereikkel, de legalább Westeroson játszódik, az ismert univerzumban, és a Targaryen-házról szól, 200 évvel a látott események előtti (nyilván vérzivataros) időkben.

Mivel a Trónok harca nagy siker volt, természesen más projektek is futnak, ott a 10,000 Ships (Nymeria néven is lehetett olvasni róla), ennek showrunnere Amanda Segel. Ott a 9 Voyages (a The Sea Snake cím is felmerült), ott a felelős kreatív főnök Bruno Heller. Ezeken felül készül a Dunk and Egg sorozat, ott a showrunner Steve Conrad.