Megható videón jelentette be a szexi színésznő, hogy ismét gyereket vár

77th Annual Golden Globe Awards INSTYLE After Party celebrity Vertical
Actress Odette Annable attends the 21st Annual InStyle And Warner Bros. Pictures Golden Globe After-Party in Beverly Hills, California on January 5, 2020. (Photo by Jean-Baptiste LACROIX / AFP)
Vágólapra másolva!
Odette Annable a Dr. House című népszerű sorozatban tűnt fel Dr. Jessica Adams szerepében, mely meghozta számára karrierjében az áttörést. Jelenleg – a nemrég súlyos autóbalesetet szenvedett – Jared Padaleckivel dolgozik a Walker című sorozatban.
Vágólapra másolva!

Férjével, Dave-el már 2010 óta élnek boldog házasságban és egy hatéves kislányt nevelnek. A házaspár úgy döntött, hogy nincs is szebb alkalom a nagy bejelentésre, mint az anyák napja, ezért ekkor közölték a kis Charlie Mae-vel, hogy kistestvére születik. A jelenetet videóra vették, majd közzétették hivatalos közösségi oldalaikon is, hogy tudassák a rajongókkal is.

A felvételen látható, hogy a kislány a vártnál is nagyobb örömmel reagál a hírre, boldogan ugrál és sikítozik, majd megöleli szüleit és meg is köszöni nekik, hogy újabb taggal bővül családjuk. A 36 éves Odette és férje boldogsága határtalan, miután tavaly elárulták, hogy már három vetélésen is túl van a színésznő, de mégsem adták fel a próbálkozást – írja a People.