Ezt lehetett tudni Berki Krisztián és Mazsi hazasságáról

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Rengeteg hullámvölgyön mentek keresztül, de igyekeztek kitartani egymás mellett. Élete szerelmének nevezte feleségét Berki Krisztián - írja a Bors
Vágólapra másolva!

Mazsi borzasztóan nehéz időszakon megy keresztül, miután férje tragikus hirtelenséggel meghalt.

Mazsi Berki Krisztián második felesége volt, akit a férfi az élete szerelmének nevezett. Szinte elválaszthatatlanok voltak, a boldogságuk kislányukban, Emma Katerinában teljesedett ki.

A karácsonyi ünnepek után viszont valami megváltozott, és megromlott a kapcsolatuk, ekkor jött az első komolyabb megmérettetésük mint férj és feleség.

Ebben az időszakban sokszor felmerült bennük, hogy véget ér a kapcsolatuk és elválnak, de nem adták fel, és a házasságuk megerősítésére koncentráltak.

Rengeteg közös üdülést és programot terveztek, hogy ismét egymásra találjanak.

Januárban például egy romantikus téli piknikkel is igyekezték megmutatni egymás iránt érzett szerelmüket. A képeken is látszott, mennyire szeretik egymást.

A házassági évfordulójukat is megünnepelték, ám akkor Krisztián bevallotta, hogy 1 hónapja válni szeretett volna. Ekkor már felvállalták, hogy segítségre van szükségük.

Ezután úgy tűnt, minden rendeződött és boldogabbak, mint valaha.

Ezt a hosszabb mexikói nyaralásuk is mutatta, ahol ismét szerelmesen, egy harmonikus családként tündököltek egymás karjaiban.

A békülést tovább erősítette Mazsi nyilatkozata, amelyet Krisztián halálhíre után nem sokkal tett.

– mondta a Borsnak Berki Mazsi.