Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Két kisbabát is elveszített Pásztor Anna

Pásztor Anna
Vágólapra másolva!
Élete legnehezebb időszakáról beszélt.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő a Palikék Világa by Manna műsorában elmesélte, hogy két magzatot is elveszített, az első gyereke megszületése után pedig komoly mélypontot élt át.

"Mint a csiga, a saját taknyomon-nyálamon csúsztam, óriási, giga mélységekben voltam a kisfiam születése után.

Utána az elengedés, a megnyugvás, meg a másik két babának a terhe fél évvel a szülés után úgy fejbe vágott, mintha rám ejtettek volna egy falusi téglavécét" - mondta a műsorban.

Én nagyon pörgök, nagyon vidám vagyok, ezt kaptam, ez egy kegyelmi állapot, hogy egyfolytában tervezek valamit, csinálok valakit és zabálom az életet. Ezt elvették tőlem. Meg tudom mondani, hogy minden nap reggel 10-kor záródtak a falak, mint a Csillagok Háborújában a szemétledobó. És jött a nihil, nem éreztem semmit, nem tudtam a következő percre, órára, évre koncentrálni, egy kis dobozban voltam háromnegyed évig. Akkor volt az, hogy ilyen segítséget, olyan segítséget ajánlottak, de mondtam, hogy nem akarok gyógyszereket. Elérkeztünk oda a gyerekeim apukájával, hogy nem fogja ezt sokáig tolerálni, mert ott van a pici gyerek, és én nyüszítve voltam ebben a ketrecben. Minden nap este 8-kor kaptam vissza a Pásztor Annát" - emlékezett vissza, és azt is elárulta, hogyan vetett véget ennek a borzasztó időszaknak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről