Minden idők egyik legjobb sorozatának főszereplői újra a képernyőn

Better Call Saul, Breaking Bad, Totál szívás
Vágólapra másolva!
Walter White és Jesse Pinkman volt a Breaking Bad két főszereplője - a kultsorozatot a tévéiparral foglalkozó amerikai és brit média rendszeresen a legjobbak között emlegeti. A két karakter most az előzménysorozatban lesz látható.
Vágólapra másolva!

A Totál szívás minden idők legjobb sorozatai között szerepel mindenféle tévés listákon, nem is érdemtelenül. A lassan induló előzménysorozata, a Better Call Saul első két évadjával még nem okozott nagy izgalmakat, de aztán belelendült, sokak szerint már olyan jó, mint a nagy előd. A kreátorok egyike, Peter Gould pedig hivatalosan bejelentette, hogy Bryan Cranston és Aaron Paul karakterei is feltűnnek a Saul utolsó utolsó évadjában. A széria követői több régi arcot láthattak már, de Walter és Jesse még nem jelentek meg.

AMC

A tévés szakember egy Los Angeles-i médiaeseményen kotyogta el, hogy a kát "nagy hal" horogra akadt, és szerepet vállal a folytatásnak - mely egyben a végjáték. Mint mondta, amikor elkezdték a Better Call Sault az első kérdés, amit kaptak, hogy szerepel-e benne a rossz útra tévedt kémiatanár és a díler haverja - úgyhogy most, sok évvel később megnyugtatott mindenkit, hogy igen.

Bob Odenkirk, aki Sault alakítja, így főszereplője az előzménysorozatnak, majdnem többet is elárult, de Gould gyorsan leállította, nehogy spoilerekkel elrontsa az élményt. A szintén kreátor Vince Gilligan a Varietynek megerősítette, hogy visszatér a két kedvenc. "Nagy szégyen lett volna, ha Cranston és Paul nem tér vissza a sorozat végére, nem?" - kérdezett vissza.