Megivott tíz vodkát a repülőn, botrányt okozott, rendőrök várták a színészt

33rd Annual Producers Guild Awards - Arrivals GettyImageRank1 arts culture and entertainment bestof topix Vertical
LOS ANGELES, CALIFORNIA - MARCH 19: Troy Kotsur attends the 33rd Annual Producers Guild Awards at Fairmont Century Plaza on March 19, 2022 in Los Angeles, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP (Photo by KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Oscar-jelölt süket színész, Troy Kotsur kisebb felfordulást okozott egy repülőjáraton, miután megivott vagy tíz vodkát.
Vágólapra másolva!

A CODA-ért Oscar-díjra jelölt Troy Kotsur balesetet okozott egy Londonból Los Angelesbe tartó járaton: részegen olyan erősen gesztikulált, hogy a villája elrepült, és eltalált egy idősebb hölgyet.

Kotsur egyébként a szintén süket feleségével, Deanna Brayjel beszélgetett végig jelnyelven, de a szemtanúk szerint az út során megivott vagy tíz kis üveg vodkát, amitől egyre kevésbé tudta koordinálni a mozdulatait.

Troy Kotsur Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Kevin Winter

Mint kiderült, a színész amúgy sem szeret repülni, ráadásul a feleségével lekésték az előző gépet, amelyikkel a jeltolmácsuk utazott, így attól is csak idegesebbek lettek, hogy nehezen tudnak majd kommunikálni a személyzettel.

A stewardessek valóban nehezen kezelték Kotsur helyzetét: a kis baleset után megtagadták tőle a további alkoholt, majd egy papírra leírták neki, hogy rendőrök fogják várni a landoláskor.