Otthagyta állását, inkább kukázik a négygyerekes családanya

Tiffany She'ree kukabúvár anyuka
Vágólapra másolva!
A 32 éves családanya egy kukabúvár lánycsapat YouTube videójából merített ihletet a bizarr foglalkozáshoz. Amikor látta, hogy milyen drága holmikat találnak a kukában úgy döntött, hogy ő maga is szerencsét próbál.
Vágólapra másolva!

Tiffany She'ree és családja már évek óta a kukázásból él, elsősorban a bevállalós édesanyának köszönhetően. A nő elmondása szerint néha párja és gyerekeik is velük tartanak egy-egy bevetésre, de alapvetően She'ree az ötletgazda.

Az anyuka korábban egy büfében dolgozott, amikor összejött jelenlegi párjával, akivel azóta közösen nevelik korábbi kapcsolataikból született gyerekeiket, két fiút és két lányt. Tiffany akkoriban bukkant rá a kukabúvár csapat videójára és döntött úgy, hogy ő is kipróbálja.

Olyan jól sikerült neki az első pár alkalom, hogy párja – Daniel Roach – is vele tartott a későbbiekben. Négy évig munka mellett csinálta a kukázást, majd amikor kiszámolta, hogy mennyit keres vele úgy határozott, hogy teljes állásban akar ezzel foglalkozni.

Azóta is ebből élnek, nagyjából heti 1000 dollárt – majdnem 340.000 Ft-ot – keres a kidobott luxuscikkek értékesítésével, így érthető, hogy nem is tervez más munkalehetőségek után nézni.

Már több mint kétmillió követője van TikTokon az extrém munkájának köszönhetően, sokan kíváncsiak rá, hogy milyen kincsekre bukkan a szemétkupac alján.

Tiffany nem fél bepiszkolni a kezét, de már

tudja, hogy hol érdemes turkálni: a divatházak melletti szemetesekben,

de csak is bontatlan termékeket visz haza.

Jellemzően drága parfümöket, szépségápolási termékeket, ruhákat talál, de nem ritka, hogy hibátlanul működő elektronikai berendezésekre bukkan. Ezeket természetesen megtisztítja, majd garázsvásáron adja tovább nagyon kedvező áron, ezért is hatalmas a sikere új hivatásában - írja a DailyMail.