Súlyos fejsérülése után hamarosan újra dolgozhat a sorozatsztár

Melissa McBride as Carol Peletier, Norman Reedus as Daryl Dixon; group - The Walking Dead _ Season 10, Episode 6 - Photo Credit: Jace Downs/AMC
x-default
Vágólapra másolva!
A The Walking Deadben Darylként látott Norman Reedus megsérült, miközben a zombis sorozat utolsó, tizenegyedik évadát vették fel Georgiában.
Vágólapra másolva!

"Norman agyrázkódást szenvedett a forgatáson. Szépen javul, hamarosan visszatér dolgozni. Köszönjük mindenkinek az aggódást" – áll a szűkszavú közleményben, amelyet a színész sajtósa adott ki. Arról nincs hír, hogy Reedusnak pontosan milyen balesete volt.

Forrás: © 2019 AMC Film Holdings LLC. All Rights Reserved./Jace Downs/Amc

A Pagesix szerint szépen javul az 53 éves színész fejsérülése, annyira, hogy kedden már dolgozhat.

Norman Reedus az egyik legfontosabb szereplő a Walking Deadben, a karaktere Daryl Dixon, 175 részben játszott, ennél több epizódban senki nem szerepelt. A képen látható Melissa McBride, mint Carol Peletier (a képen jobbra), ő 174 részben volt látható. Nem véletlen, hogy a hírek szerint ketten kaphatnak egy spinoffot, azt folytatást, testvérsorozatot.

A Walking Deadből 11 évad készült, egy időben ez volt a legnézettebb kábelsorozat az USA-ban és világszerte nagyon ment. 79 tévés díjat kapott, több spinoff készülhet, például lesz egy olyan is, amelyben Negan és Maggie a két főszereplő.