Jennifer Lopez eleinte félt Ben Afflecktől

Ben Affleck, Jennifer Lopez
Vágólapra másolva!
Tavaly robbant a hír, hogy a 2000-es évek álompárja közel két évtized után újra egymásra talált.
Vágólapra másolva!
Az elhíresült jelent Jennifer Lopez - Jenny from the block című klipjéből. 2002 Forrás: Youtube/Jennifer Lopez

Jennifer Lopez és Ben Affleck még 2002-ben alkottak egy párt, de két év után búcsút intettek egymásnak, annak ellenére, hogy már jegyben jártak. Tavaly az egész világ megdöbbent, amikor az első lesifotók napvilágot láttak kettőjükről, hiszen nem sokkal előtte Lopez még esküvőjét tervezte, Alex Rodriguezzel.

Affleckkel nem sokáig titkolták,hogy újra egy párt alkotnak, pár hónap után már kéz a kézben jelentek meg különböző rendezvényeken. Az énekesnő sokáig nem nyilatkozott arról, hogyan élte meg ezt az időszakot, most azonban megtörte a csendet és a People magazin után, a The Ellen DeGeneres Show-ban adott interjút, ahol mesélt kapcsolatáról.

– nyilatkozta Lopez arról, hogyan érintette, hogy újra egy párt alkotnak az egykori exével.


Szerinte ezt soha nem gondolná senki, hogy megtörténhet, ettől is olyan gyönyörű az egész. Bevallotta azt is, hogy újra szerelmes lett a színészbe, de eleinte félt belevágni egy ilyen nagy port kavaró kapcsolatba, mint amiben régen is voltak. De nagyon boldogok együtt, ami Lopez szerint annak is köszönhető, hogy már teljesen más emberek, mint akkor voltak – írja a PageSix.


"Most már idősebbek vagyunk, okosabbak vagyunk, több tapasztalatunk van, máshol tartunk az életünkben, most már gyerekeink vannak, és ezekkel a dolgokkal nagyon is tisztában kell lennünk. Annyira védelmezőek vagyunk, mert ez egy olyan gyönyörű időszak mindannyiunk számára" – fogalmazott az énekesnő.