Börtönélményeiről mesélt Kiefer Sutherland, aki még autót is lopott

24 sorozat kiefer sutherland
Vágólapra másolva!
Nem is börtön, hanem raktár - mondta az intézményről, ahova bezárták.
Vágólapra másolva!

A Designated Survivor, a 24, Az elveszett fiúk, az Állj mellém! sztárja adott egy friss interjút: egyik új dala kapcsán felidézte, hogy 14 éves volt, amikor ellopott egy kocsit. Börtönbe viszoint később került: 2007-ben ittas vezetésért ítélték 48 nap fogságra.

24 sorozat kiefer sutherland Fox

"Az Egyesült Államokban a megyei börtönök nem valami jó helyek és egyáltalán nem biztonságosak. Amikor én ott voltam, elég sok gondot okoztam a fegyőröknek, mert arra kellett figyelniük, hogy velem ne történjen semmi baj" - mondta Sutherland, aki akkoriban épp a csúcson volt az akciósorozatok királyával, a 24-gyel.

Az ilyen megyei börtönökbe kerülnek a rövid időtartamra ítélt rabok és pár napra azok, akiket épp áthelyeznek egyik fegyintézetből a másikba. "Ezek túlzsúfolt és veszélyes helyek. Ráadásul a fegyőrök még a bandákat sem tudják szétválasztani, mert azt sem tudják, ki kicsoda. Ez nem olyan, mint egy börtön, sokkal inkább egy raktár. A börtön bizonyos értelemben kifinomult élmény a megyei börtönhöz képest" - jegyezte meg a színész, akinek tetoválása is van, amely a börtönre emlékezteti.