Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Akár évekkel is meghosszabbodhat az RTL Klub bukott sztárjának börtönbüntetése

Aurelio
Vágólapra másolva!
Aurelio Caversaccio tegnap börtönbe vonult, hogy letöltse a jogerősen rá mért három év öt hónapos börtönbüntetését, amit emberrablásért és drogügyek kapott. Az interneten pénzért lehetett megnézni az utolsó óráit, de utólag kiderült, hogy becsapta a követőit, és nem is akkor vonult be a börtönbe - a hazugsággal közel 300 ezer forintot kereshetett. Ha emiatt valaki feljelenti, és bebizonyosodik a csalás, tovább maradhat a börtönben.
Vágólapra másolva!

Aurelio azt ígérte, hogy élőben közvetíti a börtönbe vonulása előtti utolsó óráját, sőt 1990 forintért jegyeket is árult a videó nézőinek. Állítólag több mint 150 ember fizetett a műsorért, ami szerdán 10 órakor kezdődött és végül csak egy beszélgetésből állt. Ekkor helyesbített, és azt mondta, aznap 17 órakor Budapesten vonul majd börtönbe. De végül erre sem került sor.

Aurelio ügyvédje a következőt nyilatkozta a TV2 Tényeknek szerda este: "A dátum és a helyszín nem felel meg a valóságnak. Ebben van egy pici szándékos félrevezetési szándék is" - mondta Dr. Galgóczi Zoltán, akinek nyilatkozatából látható, hogy az RTL Klub bukott sztárja félrevezette a nyilvánosságot.

Forrás: Aurelio/Instagram

A Bors által megkérdezett ügyvédek szerint a botrányos búcsúvideó miatt Aurelio akár csúnyán meg is ütheti a bokáját, ha egy néző feljelenti.

Amennyiben bebizonyosodna, hogy csalást követett el, akár évekkel is meghosszabodhatna a szabadságvesztése.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről