Itt a milliók által várt Gyűrűk ura-sorozat látványos főcíme - videó

Gyűrűk ura sorozat
Vágólapra másolva!
2022-ben már képernyőn lesz, nézze meg a főcímet itt!
Vágólapra másolva!

2022 egyik legjobban várt sorozata A Gyűrűk Ura képernyős verziója, amelyről annyit tudunk, hogy méregdrága lesz, és a másodkorban – vagyis jóval a filmekben látottak előtt – fog játszódni, így Frodóra, Aragornra, Legolasra és a többiekre aligha számíthatunk benne.

A szériát gyártó Amazon korábban kiadta az első hivatalos leírást is: "A sorozat visszaviszi a nézőket egy olyan korszakba, amelyben nagyhatalmak kovácsolódtak, királyságok emelkedtek fel és buktak el, valószerűtlen hősök tétettek próbára, a remény egy hajszálon függött, a Tolkien tollából született legnagyobb gonosz pedig azzal fenyegette a világot, hogy teljes sötétségbe borítja" – áll az ismertetőben.

Amazon

"A széria a viszonylagos béke idején kezdődik, onnan követi ismerős és új karakterek egy csoportját, amint szembesülnek azzal, hogy a régóta rettegett gonosz újból megjelent Középföldén. A Ködös-hegység legsötétebb mélységeitől, Lindon elf fővárosának fenséges erdőin át, a lélegzetelállító Númenor szigeti királyságig, a térkép legtávolabbi pontjaiig ezek a birodalmak és szereplők olyan örökséget hoznak létre, ami még utánuk is sokáig él" – szól a folytatás.

Ma pedig kijött videón a várható főcím is, fél órája került ki, 70 ezren meg is nézték, íme: