Gábor Zsazsa özvegye felnőtt férfit fogad örökbe, hogy tovább vigye a hercegi címet

Gábor Zsazsa és férje, FREDERIC VON ANHALT
Vágólapra másolva!
Egészen Hollywoodig sikerült felküzdenie magát, az egyik leghíresebb magyar színésznőnek, Gábor Zsazsának. Igaz, sokszor nem szerepeivel, hanem botrányaival hódított, kilencszer ment férjhez, legvégül a nála 27 évvel fiatalabb Frederic von Anhalt herceg oldalán kötött ki, akivel egészen halála napjáig együtt éltek.
Vágólapra másolva!

Mivel késői házasság volt a színésznő és a herceg között, így közös gyereket már nem vállaltak. Azonban többször is próbálkoztak adoptálással, de a férfi szerint nem jól sikerült választaniuk, minden nevelt gyereke elhagyta őket. Igaz, ők fizettek a hercegi címért, de a hagyományokat nem ápolják.

Gábor Zsazsa 1958-ban facebook.com/ZsaZsaGaborOfficial


A 78 éves Frederic herceg kétségbeesetten próbált egy olyan felnőtt korú egyént találni, akit hivatalosan örökbefogadha. Persze olyan személyt, aki méltó a címre és neki is segít a ház körüli teendőkkel, ha már nem bírja ellátni azokat.

A herceget és leendő örökösének történetét mutatja be, egy kifejezetten felnőttek közötti örökbefogadás témájával foglalkozó dokumentumfilm A felnőttek adpotálnak felnőttet (Adults Adopting Adults), melyből kiderül ez egyáltalán nem egyedi eset.

Von Anhalt a sztoriban elmeséli, hogy mennyit gondolkodott, mire rájött, hogy a megoldás végig az orra előtt hevert.

Már hivatalosan is örökbefogadta és jogilag az apja Kevin Feuchtnak, aki von Anhalt egyik legjobb barátjának a fia és már korábban is ismerték egymást.

A 27 éves német születésű férfi megtudta, hogy a herceg örökbe szeretne fogadni, akkor önként jelentkezett, hogy ringbe szálljon a hercegi titulusért. Elmondása szerint a szülei beleegyeztek és örömmel vették a döntést, jó kapcsolatot ápolnak a mai napig fiukkal és nevelőapjával egyaránt.