Rendőrséget kellett hívni a magyar valóságshow-szereplő botrányos viselkedése miatt

Mandula Ádám
Mandula Ádám
Vágólapra másolva!
Mandula Ádám, az Éden Hotel 3. évadának szereplője részegen annyira megijesztette a barátnőjét, Rékát, hogy rendőrt hívott a rapperre a lány.
Vágólapra másolva!

Az egykori realityszereplő január eleji Instagram-posztjában még javában fogadkozott, hogy idén nem nyúl alkoholhoz, gyógyszerhez, összeszedi magát, többek között a fia, Medox miatt, azonban nem tudta tartani az ígéretét.

Ahogy az a Borsnak adott interjújából kiderült, a zenész meg szerette volna lepni a párját, Rékát azzal, hogy egy nappal hamarabb tér haza, Budapestről, mint ahogy azt megbeszélték. A lány azonban nem örült a meglepetésnek és ezen csúnyán összevesztek, előkerült egy balta is, bár Mandula Ádám szerint nem Réka miatt, hanem azért, mert valaki majdnem ellopta a biciklijét. Az viszont tény, hogy - a realityszereplő szavaival élve – annyira elborult az agya, hogy az (ex)barátnője kihívta rá a rendőrséget.

Az Instagram-történetben osztotta meg a saját verzióját Mandula Ádám a történtekről és Rékáról azzal, hogy nála most telt be a pohár: az egy év alatt, amíg együtt voltak, az (ex)barátnője megcsalta és valószínűleg csak a hírnév miatt volt vele. Az, hogy kinek van igaza és lesz-e folytatása a történetüknek, nem tudni, de a Bors cikke itt tekinthető meg.