Először beszélt házassága mélypontjairól Varga Miklós

Varga Miklós beszél CSELEKVÉS énekes gesztikulál Közéleti személyiség foglalkozása művész SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY színész
Budapest, 2020. január 8. Varga Miklós énekes, színművész, rockzenész a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának SZOP stúdiójában. A műsorban a meghívott vendégek Szigeti Ferenc zenész, gitáros, zenei producer, a Karthago rockegyüttes alapítója, vezetője, valamint a Proton és a Zebra lemezkiadók, majd a Polygram magyarországi képviseletének vezetője pályájának jelentősebb állomásait elevenítik fel. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Az énekes 27 éve él boldog házasságban a feleségével, Erikával, de nem tagadja, nekik is voltak mélypontjaik.
Vágólapra másolva!

Varga Miklós 1994-ben vezette oltár elé kedvesét, akivel 1986-ban jöttek össze, miután Erika táncolni kezdett a Varga Miklós Bandben. A pár ma, 27 évvel később is boldog és kiegyensúlyozott házasságban él, de azt az énekes is elismerte, hogy bizony voltak hullámvölgyeik.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Rájöttünk, hogy nem érdemes feladni a kölcsönös kötődést és azt a sok-sok élményt, amit együtt éltünk át" - mesélte a Ripostnak Varga Miklós, hozzátéve, hogy megadják egymásnak a kellő szabadságot.

Súrlódások mindig lesznek, mert két ember nem egyforma, nálunk is néha csörrent egy-egy tányér, de soha nem célzottan! Ahogy idősödünk, persze benőtt a fejünk lágya. Nem éri meg veszekedni. Nem ezzel kapcsolatban, de gyakran eszembe jut anyám mondása: idegeskedni annyi, mint mások hülyesége miatt magunkon bosszút állni" - tette hozzá.