Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Katus Attila átesett a koronavíruson, de mindenképp beoltatja magát

Katus Attila
Vágólapra másolva!
Katus Attila életmód-tanácsadóként úgy érzi, felelősséggel tartozik az emberek iránt, ezért mindenkit arra buzdít, hogy oltassa be magát.
Vágólapra másolva!

"Ott kezdeném, hogy én már átestem a koronavíruson.

Ilyenek voltak például teljesítmény-visszaesés, valamint fejfájás, ami rám nem jellemző. Nos, mondhatni, hogy én "szerencsésebben" túlestem rajta. Ennek ellenére, amint sorra kerülök, szeretném beoltatni magamat. Szüleim ma kapták meg az oltást. Hallani lehetett a hangjukon a felszabadultságot és örömet telefonon keresztül. Most már lassacskán eljöhet az idő, hogy találkozhatom velük, mint régen" - kezdte a bejegyzését.

Forrás: Katus Attila/Instagram

"Hogy miért oltsuk be magunkat? Nos, aki már átesett rajta szerencsésen, az azért oltassa be magát, hogy ne fertőzze meg a többieket, láthassa lelkiismeretfurdalás nélkül a szüleit (ha ők is be vannak oltva). Ne feledjük, akikre a legveszélyesebbek vagyunk, ha nem vagyunk beoltva, azok pont a szeretteink, családunk és barátaink. Legvalószínűbb, hogy az ő életüket és egészségüket tesszük kockára oltás nélkül. Akik nem kapták el még a betegséget, azok ne legyenek magabiztosak, hogy ők simán kijönnek belőle, akár mindenféle szövődmények nélkül. Arról nem beszélve, hogy már érkeznek az egyre agresszívabb mutánsai a vírusnak. Ezzel nagy rizikót vállalnak. Nekem soha nem jött be az orosz rulett" - írta oldalán, ahol bővebben kifejtette a véleményét a témában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez