Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Díjat neveztek el az AWS frontemberének emlékére

Siklósi Örs, galéria, 2021
Lisszabon, 2018. május 8. Siklósi Őrs énekes az AWS zenekar második próbáján az Eurovíziós Dalfesztivál színhelyén, Lisszabonban 2018. május 5-én. (MTI/Az Eurovíziós Dalfesztivál hivatalos honlapja/Andres Putting)
Vágólapra másolva!
A Fülesbagoly Tehetségkutatókon idén az AWS elhunyt énekesére emlékezve átadják a Siklósi Örs Díjat.
Vágólapra másolva!

Egy nagyszabású zeneipari összefogásnak köszönhetően idén is megrendezik három városban a Fülesbagoly Tehetségkutatókat, a tavalyi évhez hasonlóan Debrecen, Budapest és Martonvásár ad helyet a könnyűzenei versenyeknek. A tehetségkutató során idén először átadják a Siklósi Örs Díjat, amit az AWS elhunyt frontemberéről neveztek el.

A tehetségkutatókon megemlékeznek az AWS idén februárban elhunyt énekeséről, és a hozzátartozók, zenekartagok hozzájárulásával mindhárom döntőben a legjobb frontembernek átadják a Siklósi Örs Díjat.

Forrás: MTI/Az Eurovíziós Dalfesztivál hivatalos honlapja/Andres Putting

A szervezők a pandémiás helyzetre reagálva olyan nyereményeket is átadnak, melyek a koncertmentes időszakban is hasznosak lehetnek az együtteseknek, legyen az social media workshop, videó forgatása, online koncert az Open Music Channel stábjával, egy 3 számos kislemez elkészítése, YouTube optimalizálás a WMMD-től, illetve egy komplett házi stúdió.

A tehetségkutatókon megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót, ők mind értékes Audio-Technica nyereményekkel gazdagodnak. A három győztes részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató nagydöntőjében, ahol a fődíj 3 millió forint - írja a Ripost.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről