Jennifer Aniston újra összejöhetett az exével

84317210 Vertical
Actress Jennifer Aniston and singer John Mayer arrive at the Vanity Fair Dinner and After Party celebrating the 81st Academy Awards at the Sunset Tower Hotel in West Hollywood, California on February 22, 2009. Rags-to-riches drama "Slumdog Millionaire" swept the board at the 81st Academy Awards, winning eight Oscars including best picture on a night of high-voltage Hollywood glamor. AFP PHOTO/RICH SCHMITT (Photo by RICH SCHMITT / AFP)
Vágólapra másolva!
Egy videó nyomán indult meg a találgatás a TikTokon: elképzelhető, hogy Jennifer Aniston és John Mayer újra együtt vannak?
Vágólapra másolva!

A rajongók egy része úgy hiszi, hogy Jennifer Aniston és John Mayer újra egy párt alkotnak, amit erre a videóra alapoznak:

@johnmayer

choo choo here comes new music ##songwriter##music##newmusic

♬ original sound - johnmayer

Mayer eredetileg a készülő klipjére kívánta felhívni a figyelmet, sokan azonban észrevették, hogy a videón feltűnő két kutya közül a fehér hasonlít Aniston kutyájára, Lord Chesterfieldre.

Több hozzászóló szerint ugyanarról a kutyáról van szó, mások egyértelműen állítják, hogy van különbség a két állat között. Aniston házi kedvence tavaly novemberben így nézett ki:

Volt, aki a kutyá(ko)n látható nyakörvet is összehasonlította, de egyelőre nem tudni, hogy a két sztár tényleg együtt van-e – ami egyébként még akkor sem lenne biztos, ha történetesen Aniston kutyája tűnne fel Mayer klipjében.

A színésznő két házassága között, 2008-2009-ben randizott az énekessel.