Szexuális zaklatás miatt jelentették fel az ismert énekest

STARZ POWER Season 6 Red Carpet And Premiere Event At Madison Square Garden GettyImageRank3 arts culture and entertainment Vertical
NEW YORK, NEW YORK - AUGUST 20: Trey Songz performs onstage at STARZ Madison Square Garden "Power" Season 6 Red Carpet Premiere, Concert, and Party on August 20, 2019 in New York City. Jamie McCarthy/Getty Images for STARZ/AFP (Photo by Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Nyomozás folyik Trey Songz ellen, miután pár nő szexuális bűncselekmény miatt hívta a Las Vegas-i rendőrséget.
Vágólapra másolva!

A leginkább Nicki Minajzsal közös számáról, a Bottoms Upról ismert Trey Songz Las Vegasban ünnepelte a 37. születésnapját, a buli azonban rosszul végződött: néhány nő szexuális jellegű bántalmazás miatt hívta ki a rendőröket, az énekest és barátait vádolva.

Trey Songz Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Jamie Mccarthy

A TMZ szerint Trey Songzhoz és a társaságához egy nightclubban csatlakoztak a nők, akik aztán velük mentek a Cosmopolitain hotelbe is – ott azonban az akaratuk ellenére folytatódtak az események, legalábbis ők ezt mondják.

Az ügyben egyelőre nem tartóztattak le senkit: folyik a nyomozás, a hírek szerint az énekes mindenben együttműködik a rendőrséggel.