Megvan a neve Berki Krisztián és Mazsi kislányának

Berki Mazsi, Berki Krisztián
Vágólapra másolva!
Három nap után kiderült, hogy mi a neve Berki Krisztián és Mazsi kislányának. A Berki Emma Katerina nevet számmisztikus segítségével választották a gyereknek.
Vágólapra másolva!

Már pár napja megszületett Berki Krisztián és Mazsi kislánya, de csak mostanra nevezték el Berki Emma Katerinának.

A nevet számmisztikus segítségével választották ki, a szempontokról Berki így mesélt a Borsnak: "Gyönyörű nevet akartunk a kislányunknak. Olyan nevet akartunk neki adni, amit büszkén visel majd élete során. Mivel a születésünkkor kapott nevünk meghatározza egész hátralévő életünket,

Továbbá személy szerint én nagyon szeretem az orosz neveket. Valahogyan számomra erőt, fegyelmet, eleganciát sugároznak. Jó kimondani őket. Mazsival beszéltük is, hogy én valószínűleg Katerinának fogom hívni, ő meg inkább Emmának. A Berki Natasa Zselyke után úgy érzem, sikerült egy csodás nevet adnunk a Mazsival közös gyermekünknek."

Berki Mazsi, Berki Krisztián Instagram, Berki Mazsi

A lap beszélt a névadásban segédkező numerológussal, Kiss Zoltán Zéróval is: "Mikor Berkiék megkerestek, már akkor volt vagy tíz név, ami tetszett nekik. Tanácsot kértek, kielemeztük a neveket, és két lehetőség maradt: Berki Emma Katarina és Berki Emma Katerina. Én mindkét névről elmondtam, hogy az életben való helytálláshoz milyen energiákkal rendelkeznek. Végül a Katerinára esett a választásuk.

A kislány így is egy nagyon erős, ambiciózus személyiség, jó üzleti érzékkel és kiváló kommunikációs képességekkel. Van benne céltudatosság, fontos számára az önmegvalósítás, de a születési számai azt mutatják, hogy szerencsére a párkapcsolat, a család is kihagyhatatlan lesz az életéből" – magyarázta a szakember.