Nicolas Cage-et megvádolták: bizonyíték van rá, hogy vámpír

Nicolas Cage
Vágólapra másolva!
A rajongók szeretnek pletykálni az ismert emberekről, ez teljesen megszokott, csak épp nem mindegy, hogy mi a sztori: leöntötte magát az ismert színész egy kacsalevessel egy drága étteremben, vagy valami sokkal kellemetlenebb, dehonesztálóbb? Az emberi természet pedig ilyen, sokan elhisznek vad történeteket ismert emberekről - nézzünk is párat alább!
Vágólapra másolva!

Gene Simmons nyelvműtétje

Kezdjük is egy magyar származású világsztárral, Gene Simmons izraeli születésű amerikai zenész, basszusgitáros, a Kiss együttes egyik alapító tagja. Anyja, Kovács Flóra, Magyarországon született, apja, Witz Ferenc szintén magyar.

Gene Simmons

Mivel sokszor nyújtotta ki kétségkívül igen hosszú nyelvét, róla az a vad pletyka terjedt el, hogy egy tehén nyelvével helyettesítették az övét egy operáció során. „Valaki túl sok időt tölthetett egy élelmiszerboltban" – nevetett az állítást hallva a zenész.

Dolly Parton bordái

Dolly Parton nyolcszoros Grammy-díjas amerikai country- és popénekesnő, dalszerző, színésznő, író, a.countryzene királynőjeként tartják számon, nagy mellei és vékony dereka miatt is ismert. Róla az a pletyka terjed el, hogy eltávolították a bordáit, hogy még karcsúbb legyen.

Dolly Parton

Egy rajongó rá is kérdezett, hogy mennyire fájdalmas egy ilyen műtét, mire ő frappánsan annyit válaszolt, a méretes kebleire utalva, hogy azért kicsi a dereka, mert árnyékban semmi sem nő.

Morgan Freeman és a túlvilág

Morgan Freeman Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színész. Sok hírességről terjedt már el, hogy meghalt, majd felbukkant egy nap múlva makkegészségesen, de Freemanről valamiért többször is elindult a pletyka, egyszer így reagált: „Csak remélni tudom, hogy ezek a történetek nem igazak. Ha mégis, akkor boldogan jelentem, hogy a halál utáni életem épp olyan, mint a korábbi volt!"

Morgan Freeman Forrás: Millennium Films

Ha már itt tartunk, akkor érdemes megjegyezni Mark Twain esetét, akit 1897-ben keresett meg egy újságíró azzal, hogy mit szól hozzá, hogy a hírek szerint ő Londonban van, rettenetesen beteg, tán meg is halt már. Erre az író újságcikkben válaszolt a New York Journal hasábjain, mint írta, van neki egy James Ross Clemens nevű unokatestvére, aki valóban nagyon beteg volt Londonban pár héttel korábban, és onnan indulhatott a pletyka. „Az én halálomról szóló hír eltúlzott" – írta.

Lapozzon, vannak még remek sztorik!