Nincs férfi, aki ezt elviseli - Gabriela Spanic-interjú

Gabriela Spanic
Vágólapra másolva!
A Paula és Paulina sztárja, Gabriela Spanic újra Budapestre látogatott, szombat este lesz vendégfellépő a Dancing With The Stars-ban, a tavaly elért második helye után. Mivel töltötte az elmúlt egy évet, mitől szenvedett, amikor két hónapig egy valóságshow szereplője volt? Szóba került az időszak, amikor covidos volt, kiderül, hogy fellobbant-e a szerelem Andrei Mangra és közte. Gabriela Spanic munkamániás, állítja, hogy nincs ideje párkeresésre, és nincs olyan férfi, aki elviseli, ha a nő soha nincs mellette. 
Vágólapra másolva!

Egy éve nem láttuk Magyarországon, de arról beszámolt a közösségi oldalán, hogy egy beköltözős valóságshow-ba ment. Milyen volt?

Ez a Casa de los Famosos nevű műsor, egyfajta Big Brother, csak hírességekkel. Nagyon hosszú volt számomra, két hónapig voltam benn. Már nagyon hiányzott a fiam. Előtte hat hónapon át forgattuk a Si nos dejan (Ha hagynak minket) című telenovellát. Esta historia me suena (Ez a történet ismerős nekem) címmel még egy minisorozatot is leforgattam. Tavaly decemberben még Mexikóban nyaraltam, utána rögtön elkezdtük forgatni a telenovellát, majd jött a minisorozat. Ezek után költöztem be a Telemundo csatorna valóságshow-jába, és amint onnan kiestem, már jöttem is ide.

Gabriela Spanic újra Budapesten TV2

Bemutatták már ezt a két sorozatot?

Igen, az Egyesült Államokban, az Univisión nevű spanyol nyelvű adón. Hétfőn azóta bemutatták Mexikóban is, és úgy tudom, a magyarok is megvették a vetítési jogokat. Bolívia, Puerto Rico is megvette, sok országban jelen lesz. A szerepem nagyon tetszik a nézőknek. Kicsit botrányos a karakter, mert beleszeret a legjobb barátnője fiába, aki huszonöt évvel fiatalabb nála. Olyan nőtípust alakítok, amely nem akar hosszú kapcsolatokat, csak élvezi az életet, de aztán beleszeret valakibe. Eztán belátja, hogy butaságot csinált, bocsánatot kér a barátnőjétől, majd összejön egy másik férfival, aki viszont lelkileg és fizikailag is bántja.

Nekem akcióval teli, nagyon súlyos jeleneteket kellett forgatnom, ahol ütöttek, ahol a földön fekve vonszoltak, egyszóval nagy kihívás volt színésznőként. Nem volt dublőröm, mindent én csináltam.

TV2

Napi tizenkét órákat forgatni nem megterhelő?

Sok energiám van, mint apámnak! (Ezt nevetve mondja, apja ott ül mellette – a szerk.). Amúgy szeretek otthon is lenni, sokat főzőcskézek. Ki is adtam már gasztro témájú könyvet, most pedig hármat fogok piacra dobni még karácsony előtt. A magyar konyhát is szeretem, de a gulyást például én másképp főzöm, csicseriborsóval. Tudom, itt paprikával csinálják, de az enyém is nagyon finom. Persze saját tésztával készítem, ami majdnem olyan, mint a gnocci.

A valóságshow-ban, hogy érezte magát, nem szenvedett bezárva?

Igazából nem sok mindent mondhatok, a szerződésem miatt. De az biztos, hogy a fiam rettentően hiányzott, ezt ott is elmondtam. Őt mindig viszem magammal mindenhová. Igazából már akkor is szenvedek, ha egy hétig nem látom, most meg két hónap telt el.

Úgy tudom, tavaly nem sokat látott az országból, pedig itt volt hónapokig.

Igen, a Dancing With The Stars miatt jöttem, és mivel a döntőig jutottam, hosszú ideig voltam Budapesten. Arra emlékszem, hogy a covid miatt nagyon sok étterem zárva volt, nem is nagyon volt hová menni, csak sétálgattunk a városban. Most vasárnap azonban apámmal bejártuk Budapestet, voltunk a Hősök terén, a Parlamentnél, sétálgattunk a Duna-parton. Apámat is lenyűgözte, amikor egy barátunk, mint idegenvezető, eljött velünk, és elmesélte ennek az országnak a történetét...

Ha már szóba került a koronavírus: hol volt az első hullám kijárási tilalma alatt?

Mexikóban ért az eső hullám, akkor nem is volt baj, de idén januárban elkapott a vírus: nem tudtam aludni, rengeteg hajam kihullott. Később, amint lehetett, beoltattam magam, két oltásom van. Csak engem kapott el a családból a Covid, sőt, a barátaim közt sem volt olyan, aki nagyon beteg lett volna.

tv2

Mit terveznek még erre a pár napra?

Ha jutna időnk rá, elutaznánk Horvátországba. (Gabriela Spanic apja horvát származású - a szerk.) Attól tartok, hogy erre nekem nem lesz időm, mert a Dancing With The Stars után haza kell utaznom, mozifilmet forgatok. Most csak egy beugrásra jöttem egy hétre.

Miről szól a film?

Koprodukciós, amerikai-mexikói film lesz, részleteket még nem tudok elárulni, még a címét sem. Az biztos, hogy énekelnem és táncolnom is kell benne. Ezeket szeretem, úgyhogy nem lesz gond!

A fia mit csinál itt egész nap a szállodában, nem unatkozik?

Nem, ezekben a percekben épp a gép előtt ül, és online oktatáson van. Mivel van időeltolódás, délután egy körül kezd és este nyolc felé végez. Amikor nincs tanórája, ő is jön velünk sétálni.

Nincs vége a cikknek, lapozzon! Kiderül, mi volt Andrei Mangra és közte, mit gondol a venezuelai helyzetről, és elmeséli, milyen most a viszonya a testvéreivel.