Döglött cápát, emberi fület is kaptak már rajongóiktól a sztárok

Jared Leto
Kim Kardashian
Emma Watson
Taylor Swift
Vágólapra másolva!
Előfordul, hogy a rajongók ajándékkal kedveskednek az általuk imádott sztárnak, ennek azonban a bálványuk nem mindig örül – főleg, ha nem szimplán virágot vagy bonbont, hanem például egy döglött cápát, netán egy emberi fület kap. Mindkettőre volt már példa, de más bizarr, hátborzongató vagy csak szimplán különös ajándékok is érkeztek már sztárokhoz.
Vágólapra másolva!

Döglött cápa

A Jonas Brothers tagjai számos különös rajongói megnyilvánulással találkoztak, igazi őrület volt körülöttük egy időben – a legbizarrabb ajándék azonban, amit kaptak, egy preparált cápatetem volt. Persze nem egy óriási példányra, hanem egy bébicápára kell gondolni, de a srácok akkor is furcsállták a dolgot. „Még csak nem is írtak mellé semmit. Mintha csak azt mondták volna, hogy tessék, itt egy döglött cápa" – mesélte akkor Nick Jonas.

Jared Leto egy füllel Forrás: Twitter/Jared Leto

Emberi fül

A különc Jared Leto egyszer egy emberi fület kapott ajándékba, mintha Van Gogh küldte volna, mellette csak ennyi állt egy üzenetben: Hallasz? Ami talán még furább, hogy a sztár megtartotta a fület: kiszárította, lyukat fúrt rá, így medálként hordhatta a nyakláncán. Sokan nem hitték el, hogy egy igazi, emberi testrészről volt szó, a kétkedők szerint inkább egy ehhez hasonló ajándéktárgy lehetett.

Csecsemő

A hetvenes években történt, hogy Dolly Parton egy dobozt talált a háza előtt, és amikor kinyitotta, a legnagyobb meglepetésére egy élő csecsemő nézett vissza rá. Mellette egy cetlin az állt, hogy a babát (az énekesnő akkori slágere nyomán) Jolene-nek hívják, és az anyja szeretné, ha Parton viselné a gondját – aki azonban csak addig vigyázott a gyerekre, amíg a gyámügy emberei érte nem mentek.

Fogamzásgátló tabletta

Kim Kardashian júniusban egy gyémántgyűrűt, mellette pedig fogamzásgátló tablettát – a Plan B nevű, sürgősségi fogamzásgátló termékből egy adagot – kapott egy zaklatójától, aki ellen távoltartási végzést is kért. A sztár biztonsági őrei szerint a különös csomagot az a férfi küldhette, aki már többször megjelent a zárt közösségnél, ahol Kardashian él: legutóbb azt mondta, hogy vacsorázni vinné a bálványát, azért ment érte.

Kim Kardashian Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/Xavier Collin

Egészségügyi betét

Előfordul, hogy az ember egy karórát kap, amelynek a hátuljára rá van gravírozva a neve, Harry Stylest azonban egészen más jellegű, ám szintén névre szóló ajándékkal lepte meg egy híve még a One Direction idején: egy egészségügyi betétet adott neki, amire filctollal ráírta az énekes nevét. Valószínű, hogy a bizarr szuvenír soha nem került vitrinbe, azon is meglepődnénk, ha Styles egyáltalán megtartotta volna.

Lapozzon, van még pár különös dolog, amit rajongók küldtek sztároknak!