Újabb balhéba keveredtek a magyar zenészek Dubajban

BSW
Vágólapra másolva!
A BSW nevezetű formáció legújabb klipjét Dubajban forgatta, ahova velük tartott számos barátjuk, köztük a szintén ismert T. Danny, K. Kevin, Rico, de még Lmen Prala is. Már az odaút sem volt problémamentes: több zenészt is figyelmeztetett a légitársaság viselkedésük miatt, és a a dubaji szállásukról is kidobták őket. Úgy tűnik, újabb balhéba keveredtek, elvették az egyikük útlevelét.
Vágólapra másolva!

T. Danny az egyik legismertebb rapper Magyarországon, dalai többmilliós megtekintést érnek el kivétel nélkül. Közel egy hétig Dubajban tartózkodott barátaival, ahol a BSW nevű rapformáció forgatta le legújabb klipjét, de azért a szórakozásra is jutott idő a munka mellett. A külföldi luxusnyaralás nem volt problémamentes, az énekesekből álló baráti társaság kicsit sem fogta vissza magát.

Az utolsó nap a társaság úgy döntött, hogy jetskire pattannak, és utoljára jól érzik magukat, mielőtt hazautaznak Magyarországra. Sziklai Mátyás, művésznéven Meklod Instagram-történetéből derült ki, hogy a csapat itt is balhéba keveredett, ugyanis Dani és Matyi egymásnak mentek a jetskikkel. A jetskik tulajdonosa nem akarta visszaadni Dani útlevelet, aki emiatt majdnem Dubajban maradt. Matyi későbbi Instagram-történetéből derült ki, hogy minden megoldódott, miután kifizették az okozott károkat, és úgy fogalmazott: ''Megtörténik az ilyen.''