Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Oszter Sándor már tavaly elárulta végakaratát

Oszter Sándor Színész galéria   Oszter Sándor FOTÓ KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása laza arckép, portré SZEMÉLY színész
Budapest, 2015. május 27. Oszter Sándor színész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész munkásságát idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Oszter Sándor már tavaly arról beszélt, hogy tudja, hol szeretne nyugodni, megmondta a családtagjainak is, hogy hol temessék el.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, 73 évesen szívinfarktusban meghalt Oszter Sándor, aki már egy tavaly augusztusi interjúban arról beszélt, hogy hová temessék majd el a végakarata szerint.

"Pontosan tudják, mi a kívánságom arra az esetre, ha elmennék. A Balatonon, Tihanyban töltöttem minden szabadságomat, a gyermekkorom oda köthető. Bár több ősöm is ott van eltemetve, nekem a Börzsöny lesz a végső nyughelyem. Negyven éve állt ott a vadászházam, mesés hely, el sem tudom képzelni, hogy máshol temessenek el" – idézte a színészt a Ripost.

Oszter Sándor Forrás: MTI/Zih Zsolt

A halálról egyébként így vélekedett, ezt is mondta akkor Oszter: "Sosem foglalkoztatott a halál gondolata. Könnyebb elfogadnom az elkerülhetetlent, mint görcsölni a jövőn. Az a mottóm, hogy ha csak egy hajszál választ is el attól a ponttól, hogy kirepülsz a világból, attól még a földön maradsz. De remélem, még egy kis ideig nem szakítják el odafönn azt a hajszálat. Szerintem a halál után egy teljesen más dimenzióban folytatjuk az életünket."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről