A gyerekeikkel is megbeszélték a válást Lagzi Lajcsiék

Galambos Lagzi Lajcsi Lajos tárgyalás
60 évesen újra apa szeretne lenni Galambos Lajos.
Vágólapra másolva!
Az első fokon letöltendő börtönre ítélt Lagzi Lajcsi a Life TV Frizbi című műsorának felvételén Hajdú Péternek bevallotta, gyakorlatilag véget ért a házassága, sőt, a válásukra már a gyerekek is áldásukat adták.
Vágólapra másolva!

A zenészt nem csak hosszú börtönévek fenyegetik, de a magánélete is tönkrement. Több mint 20 év házasság után válik a feleségétől, Boglárkától, és három közös gyermekük is úgy látja, nincs visszaút, együtt már nem lehetnek boldogok. A víz-, gáz- és áramlopással, valamint vesztegetéssel vádolt zenész Hajdú Péter Frizbi című műsorában – amelynek első adása vasárnap lesz a Life TV-n – vallotta be: nincs visszaút.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Nem vagyunk együtt Bogival. Megválunk egymástól" - jelentette ki Lajcsi, aki azt is bevallotta, hogy a dolgot már a gyerekekkel is megbeszélték, akik elfogadták szüleik döntését, vagyis már ők sem látnak más megoldást. "Nagyon jó fejek voltak, azt mondták, mindenkinek joga van a boldogsághoz" - idézte Lagzi Lajcsit a Blikk.

A műsorban vallotta be, hogy magára maradt. Boglárka már elköltözött boldogasszonypusztai otthonukból, illetve 23 éves lánya, Bogi, illetve fiai, a 21 éves Lajos és a 20 éves István is kirepültek a fészekből.