Sztárvendégek érkeznek a Séfek Séfe konyhájába

TV2 Séfek séfe Krausz Gábor
Vágólapra másolva!
Megalakultak a Séfek Séfe csapatai. A témában Krausz Gábor séf volt a Mokka vendége, aki a műsor legnagyobb fordulatairól is mesélt.
Vágólapra másolva!

A Séfek Séfe mezőnye összeállt, indulhat a végső összecsapás. Ma estétől, háromszor 6 fős csapatokban - melyek élén Krausz Gábor, Wolf András ás Vomberg Frigyes áll -, profik és amatőrök egyformán a győzelemért küzdenek. A 18 mindenre elszánt versenyzőnek csapatban és egyéniben is bizonyítania kell rátermettségét.

Forrás: TV2 Sajtószoba

"Azt gondolom, hogy elég jól sikerült összetenni a csapatot. Vannak nagyon erős versenyzőim és vannak meglepetéseim, akik engem motiválnak, hogy valamit ki tudjak belőlük hozni" - mesélte a séf.

Arról is beszélt, hogy mi kellhet a végső győzelemhez. "Ahogy a való életben is, egy séf jó szakember és jó pszichológus" - mondta, hozzátéve, hogy mindenkivel meg kell találniuk a közös hangot, ez egy nagyon fontos szempont. Úgy érzi, hogy nemcsak a versenyzők, de ők is sokat fejlődnek, tanulnak a műsor ideje alatt. Érkeznek sztárok is a csapatokhoz, például az Exatlon Hungary játékosai, dívák, rapperek, feltűnik majd többek közt a kóstolók közt Majka és Zséda is.