Kiderült az igazság Bódi Csabi balesetéről

Bódi Csabi autóbalesete
Bódi Csabi volt az egyik résztvevője annak a balesetnek, amely pénteken kora este történt az 51-es út szigethalmi elágazásnál.
Vágólapra másolva!
Mint ahogy azt az Origo is megírta, Bódi Csabi nyáron szenvedett autóbalesetet, mikor éppen az egyik koncertjére sietett. Szabálytanul elé kanyarodott egy másik autó, a karambolban pedig az énekes és a vele utazó technikusa is megsérült. Most, hónapokkal a baleset után azonban fellélegezhet a népszerű zenész - írta a Metropol.
Vágólapra másolva!

Bódi Csabi végre hivatalosan is be tudta bizonyítani az igazát, miszerint a balesetben nem ő volt a vétkes fél - írta a lap. A rendőrség ugyanis lezárta a nyomozást, és határozatban küldte meg az énekes részére, hogy

a másik autós közlekedett szabálytalanul.

„A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság megküldte a határozatot: nem én vagyok a vétkes fél! Na, ilyenkor mi van? Várom a bocsánatkérő üzenetet mindazoktól, akik kárörvendőek és ítélkezőek voltak velem szemben. Kiderült, hogy mégis szabályszerűen közlekedtem!"- írta most Csabi Instagramján, ahol a rendőrségi végzést is közzétette.