Kanye West dalban mondta el, hogy megcsalta Kim Kardashiant

A világ mindenkori legdrágább esküvői, Kim Kardashian és Kanye West
Kanye West and Kim Kardashian attend the 2020 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 09, 2020 in Beverly Hills, California.
Vágólapra másolva!
Kanye West egyik új számában a magánéletéről is vallott, és nagyon úgy hangzik, mintha megcsalta volna Kim Kardashiant két gyerek után.
Vágólapra másolva!

Kanye West rég várt, rekordokat döntögető albumán, a Dondán van legalább egy személyes ihletésű szám is, a Hurricane-ben ugyanis a saját életéről rappel a sztár:

Nemcsak név szerint említi Kimet, de szóba kerül például egy kaliforniai villa is, amelyre hatvan millió dollárt költött, de sosem vált az otthonává: ez a Kim Kardashiannel közös házuk, amely az Architectural Digest magazinban is megjelent, nem véletlen, hogy West még a kiadvány címét is becsempészte a szövegbe.

Talán érdekesebb azonban az előtte lévő rész, ahol az életéről elmélkedik, magyarul nagyjából így hangzik: "Itt játszom, hogy túl gazdag vagyok / Itt nyomulok egy új csajjal / És tudom, mi az igazság / Még mindig játszom két gyerek után / Túl sok a megemészteni való, ha az életed állandó mozgásban van". Vagyis nagyon úgy tűnik, mintha arról szövegelne, hogy két gyerek után megcsalta híres feleségét.

Kim Kardashian és Kanye West Forrás: Full Picture Agency via AFP/FPA/Fpa

A People gyanúját a sztárpár egyik ismerőse erősítette meg, a magazinnak elmondta, hogy West dala valóban vallomás, a szöveggel bocsánatot kér, és egyben a felelősséget is vállalja a tetteiért.