Gyönyörű helyen tudta meg Ördög Nóra, hogy ő lett a legjobb női műsorvezető - fotó

Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
Görögországban vacsorázott épp, amikor jött a telefon.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, szeptember 8-án, egy gálán adták át a Televíziós Újságírók Díját, amely a szakmédia által 2014-ben alapított elismerés: célja, hogy klasszikus kritikai szempontok alapján emelje ki a legprofesszionálisabb magyar, szórakoztató műfajú tévés teljesítményeket. A győztesekről itt olvashat. Ördög Nóra korábban már megkapta ezt a díjat, az idei gálára nem tudott eljönni, telefonon kapcsolták.

"Nagyon köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám tegnap. Tényleg nagyon boldog szülinapom volt #40 És ha mindez nem lett volna elég, este kaptam egy telefonhívást... Ismét engem választottak a televíziós újságírók az év műsorvezetőjének! Sajnálom, hogy nem lehettem ott a díjátadón, és zavaromban össze-vissza beszéltem a telefonban - épp a szülinapi vacsora közepén ültünk - de valami olyasmit szerettem volna mondani, hogy nagyon megtisztelő, és hogy mennyire hálás vagyok, bár talán ezeket mondtam is...

Legalábbis én annak veszem... Igazolás, hogy jó úton jártam az elmúlt 20 évben, és jel, hogy jöhet bármi a következő húszban, azért az eredeti szakmám mindig is fontos marad! Köszönöm!" - írta az Instagramon.