Reagált Szőke Zoltán egykori csapattársak kemény vádjaira

Szőke Zoltán, Totem
Vágólapra másolva!
A Totemben egy csapatban szerepeltek, nem lettek barátok Leóval.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, az egykori Berényi Miklós kiesése után Leo nem értette, miért ölelgetik őt a csapattársak, amikor – szerinte – mindenki idegesített a jelenléte. Később egy Instagram-videóban kifejtette, hogy egyszer Szőke Zoltán berúgott, szörnyű dolgokat mondott nekik, és amúgy is hazudozott, csak a kamerának játszott. Erről itt olvashat.

A színész a Facebook-oldalán reagált, Anthony Hopkins szavait idézte: „Engedd el azokat az embereket, akik nem állnak készen arra, hogy szeressenek. Ez a legnehezebb dolog, amit valaha is meg kell tenned az életedben, és ez lesz a legfontosabb is. Hagyd abba a nehéz beszélgetéseket olyanokkal, akik nem akarnak változtatni. Ne legyél jelen többé olyan embereknek, akiket nem érdekel a jelenléted" – áll a szövegben.

Szőke Zoltán, Totem Forrás: TV2

Hosszabb a szöveg, de a vége is üzenet lehet a volt társasaknak: „Pozitív és jó energiájú embereken kívül ne pazarold az időd olyanokra, akik nem értik meg a változást, a szeretetet, az értékelést, a boldogságot és a védelmet, amelyet megérdemelsz."